Aurum Europe Versterkt Internationale Relaties met PNE in Maleisië
Nieuws - mei 20, 2024

Aurum Europe Versterkt Internationale Relaties met PNE in Maleisië

In een belangrijke stap om internationale relaties te versterken, hebben CEO Marc de Beijer en COO Gert Bronkhorst van Aurum Europe in mei 2024 een bezoek gebracht aan hun langdurige partner PNE in Maleisië. Deze samenwerking, die gekenmerkt wordt door wederzijds respect en het streven naar de hoogste kwaliteit, blijft een hoeksteen van het succes van beide bedrijven.

 

Over PNE

PNE staat bekend om zijn innovatieve producten die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van diverse organisaties. Ze leggen de nadruk op toegevoegde waarde na verkoop en garanderen producten van de hoogste kwaliteit. De Maleisische fabrieken van PNE voldoen aan strenge internationale standaarden en regelgeving, waaronder ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 13485:2016 en IATF 16949:2016.

 

Gezamenlijke focus op kwaliteit en duurzaamheid

Bij Aurum Europe is de dagelijkse inzet voor kwaliteit en duurzaamheid een gedeelde waarde met PNE. De keuze voor PNE als partner is gebaseerd op hun sterke focus op duurzame bedrijfsvoering, essentieel voor continuïteit en lange termijn succes.

 

“PNE houdt vast aan hun verantwoordelijkheid voor het beschermen van het milieu en het ontwikkelen van een duurzaam bedrijfsmodel op lange termijn. Ze voldoen aan lokale en internationale wetten en regelgeving om milieuvervuiling te elimineren, voorkomen en minimaliseren, volgens de ISO 14001:2015 norm voor milieubeheersystemen (EMS),” aldus de verklaring van PNE.

Partnerschap gebaseerd op compliance en veiligheid

Tijdens het bezoek hebben Aurum Europe en PNE verschillende initiatieven en projecten besproken die bijdragen aan het verwezenlijken van hun bedrijfsdoelstellingen en zorgen voor hoogwaardige producten en diensten. De nadruk op solide compliance en veiligheid benadrukt de sterke basis van hun partnerschap.

Een gezamenlijke toewijding aan duurzaamheid

PNE benadrukt dat duurzaamheid integraal is voor het lange termijn succes en de continuïteit van hun bedrijfsvoering. Deze filosofie resoneert sterk met de visie van Aurum Europe, waar continu wordt gestreefd naar innovatie in duurzame technologie en het verminderen van de ecologische voetafdruk.

 

Toekomstperspectief

Aurum Europe kijkt uit naar de voortzetting van de vruchtbare samenwerking met PNE en naar verdere innovaties die de planeet ten goede komen. Dit partnerschap illustreert de gedeelde toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en innovatie, waarden die essentieel zijn voor het succes en de toekomst van beide bedrijven.

Met dit bezoek aan PNE in Maleisië versterkt Aurum Europe niet alleen hun internationale relaties, maar bevestigt het ook hun commitment aan duurzaamheid en kwaliteit in al hun bedrijfsactiviteiten.