juli 22, 2020

Aurum wordt partner van de Kite4Life Foundation. Kite4Life is opgericht door Baris Soyogul. Een paar jaar geleden stond zijn leven op z’n kop door de plotselinge diagnose kanker. Na een moeilijke tijd startte hij met kitesurfen. Dit heeft Baris en zijn familie geholpen de gevolgen van de ziekte verwerken. Deze sport is een krachtig middel om fysiek en emotioneel aan te sterken. Dit wil hij meegeven aan andere (ex-)patiënten. Met zijn stichting Kite4Life schenkt hij kitesurflespakketten aan (ex-)patiënten en hun directe naasten, zodat ook zij dankzij de watersport gevoelens van vrijheid en hoop en trots kunnen terugvinden. 

Een missie die resoneert binnen het Aurum team

Binnen het Aurum team is buitensport erg belangrijk. Tijdens onze lunches wordt er dagelijks gesproken over fietsen, varen en surfen. We hebben een aantal heel fanatieke sporters in ons midden. Toen Ryan tijdens een kitesurf trip Baris ontmoette, raakte hij geïnspireerd door zijn verhaal. Niet alleen de liefde voor op het water zijn, maar ook het herstellen van een ernstige ziekte is iets waar we in ons team ervaring mee hebben. Baris’ missie, om watersport in te zetten om herstellende patiënten levenskracht terug te geven, is iets wat ons enorm aanspreekt. Daarom besloten wij in 2020 sponsor te worden.

Doelstelling

Het doel van de Foundation is om (ex-)kankerpatiënten en hun naasten te leren kitesurfen en gevoelens van hoop, vrijheid en trots in hun levens (terug) te brengen. Om dit te bereiken organiseert Kite4Life evenementen en faciliteert de stichting kitelessen in samenwerking met verschillende kitescholen in Nederland. Wij zijn trots als zakelijke partner de missie van Baris te steunen. Bekijk hier een video van Kite4Life.

 

Lees hier het hele verhaal van Baris en zijn reis. https://kite4lifefoundation.org/kite4life/