april 7, 2021

In 2020 startte de samenwerking met sociaal werkbedrijf Kansis. Dit zijn onze buren – Aurum en Kansis zitten beiden op de Corridor in Breukelen. Bij het bedrijf worden onder andere verpakkings-, magazijn-, montage / assemblage-werkzaamheden en facilitaire diensten verricht.

Kansis werkbedrijf biedt mensen kansen op de arbeidsmarkt. Werk geeft mensen zelfvertrouwen en bestaansrecht.  Bij Kansis werken mensen die onder de Participatiewet vallen of die zijn aangewezen op een beschutte werkomgeving en mensen die een opstap naar de arbeidsmarkt nodig hebben.

Aurum had een grote partij nieuwe gateways waarvan de firmware geupdate moest worden. De mensen van Kansis hebben deze klus voor ons uitgevoerd. Binnen een korte tijd waren honderden gateways geupdate. Ook helpt het bedrijf bij de assemblage van sensoren waarmee analoge meters aangesloten kunnen worden op de gateways.

Werken is een manier voor mensen om samen te zijn en uitgedaagd te worden. Aurum is blij om opdrachtgever te kunnen zijn aan een mooi bedrijf als Kansis.

Meer weten? Bekijk hier een video over Kansis