Co-creatie van digitale energieproducten

Je wilt met je organisatie een stap maken in digitalisering en energiedata. Of het nu gaat om (warmte) meters in de cloud brengen, of een eigen IoT-oplossing voor opwek. Of je zoekt een partner om innovatieve projecten in load balancing en grid edge te doen… Aurum helpt je graag. Wij zijn gewend om met partijen met grote ambities gezamenlijk nieuwe, baanbrekende energieproducten te ontwikkelen. Door onze startup en bootstrap mentaliteit zijn onze engineers snel in staat om te prototypen, te testen en te itereren. We leveren expertise op het gebied van data-architectuur, Narrowband IoT, hardware development en frontend development. De energietransitie vraagt om nieuwe toepassingen en Aurum helpt organisaties om dit snel en veilig te ontwikkelen.

Apps en interfaces

Wij pakken de uitdaging aan door een goed team samen te stellen. Dat kan een combinatie zijn van een data architect, frontend developer, backend developer, UX designer, electro-engineer, business developer, of werktuigbouwkundige… en allen met specifieke ervaring in residential energy.

Bekijk bij onze cases hoe we, samen met onze partners, van een idee naar een tastbaar, werkend en impactvol eindproduct gingen

Sectoren

Energie vormt eigenlijk zo’n groot onderdeel van ons bestaan dat het niet in één sector te vatten is. Financiële dienstverleners nemen steeds meer een rol in de energietransitie door retrofitting mogelijk te maken. Woningbouwcorporaties willen hun huizenvoorraad duurzamer maken en de bewoners betrekken. Mobiliteit en energie zijn ook onlosmakelijk verbonden: onze elektrische auto zal ons energieverbruik in huis drastisch verhogen. Aurum helpt partijen in verschillende sectoren. We hebben co-creatie gedaan met

  • woningbouwcorporaties
  • energieleveranciers, netbeheerders en warmtebedrijven
  • vastgoedpartijen
  • financiële dienstverleners
  • (lokale)overheden en consumentenorganisaties

Graag nodigen we je uit om eens te bellen of koffie te drinken met onze business developer Ryan. Laat een bericht achter, dan neemt hij contact met je op.

Onze waardes

Wij committeren ons graag aan uitdagende projecten. We doen niets liever dan onze expertise, snelheid en klantgerichtheid in te zetten om een gezamenlijke doelstelling te bereiken. Er is niets leuker dan innovatieve oplossingen op het gebied van energiemanagement te bedenken, te bouwen en in de markt te zetten.